Lån inntil 500 000,-

Skal du søke lån, men vet ikke hvilke muligheter som finnes? Hos Mileni får du personlig veiledning gjennom hele låneprosessen. Dette gjør at vi kan gi deg riktig lån med riktig rente.

Prøv vår tjeneste

65.000 over 5 år med nominell rente 12,99% og etableringsgebyr kr 950, termingebyr kr 0, gir effektiv rente 14,52%, totalt kr 90.017

Se hva våre kunder sier om oss

Våre samarbeidspartnere

Yalånet
Resursbank
Optin
Bluestep
My bank
Kraftbank
Glitre
NTE
Gudbrandsdal Energi
Tide forsikring
Prøv vår tjeneste

Prosessen er enkel og du er i trygge hender

1.

Send søknad

Fyll ut skjemaet under fanen «Prøv vår tjeneste». Alle søknader blir gjennomgått av en veileder før søknaden blir sendt til banken.

2.

Personlig veileder

Vår erfaring tilsier at sannsynligheten for å få godkjent et lån øker når søknaden blir sendt sammen med en veileder.

3.

Gjennomgang av tilbud

Etter at du og din veileder har tilpasset tilbudet til din økonomiske situasjon, kan du trygt og enkelt signere med BankID. Veileder bistår med hjelp under signering hvis ønskelig.

Forbrukslån

Forbrukslån er et lån som ikke krever sikkerhet eller pant i eiendeler. Hvor mye du kan søke om og hvilke renter du blir tilbydd, avhenger av din økonomiske situasjon og hvilken bank som gir deg tilbud.

Forbrukslån kan benyttes til det du selv måtte ønske, men det er noen formål som ofte går igjen hos våre kunder:

Refinansiering av kredittkort og forbrukslån

Refinansiering anses som den beste og enkleste måten å spare penger på. Ofte har vi flere kredittkort og smålån. Ved å samle disse til ett lån kan du spare tusenvis av kroner.

Oppgradering av bolig

Forbrukslån kommer godt med når man skal pusse opp. Oppussing kan være kostbart, men vil i de fleste tilfeller heve verdien på boligen. Derfor er dette en av de vanligste grunnene til å ta opp forbrukslån.

Uforutsette utgifter

Vi vet at uforutsette utgifter kan komme brått på og i verste fall være svært belastende for økonomien.

Når en uforutsett utgift dukker opp, er det veldig vanlig å dra kredittkortet. Dette kan fort bli en dyr affære. Det kan i mange tilfeller lønne seg å ta opp et forbrukslån i stedet for å ende opp med kredittkortgjeld.

Det er svært viktig at alle opplysninger i lånesøknaden er korrekte. Feil på lånesøknaden kan medføre at du ikke får innvilget lånet du søker om, og i verste fall hindre deg fra å ta opp fremtidige lån.

Alle Milenis kunder får tilbud om hjelp fra en personlig veileder, som setter seg inn i dine behov og jobber for å finne de tilbudene som passer deg best. Tjenesten er gratis og selvfølgelig helt uforpliktende.

Prøv vår tjeneste

Hva kan vi gjøre for deg?

Vår tjeneste går ut på at vi sammen med deg som kunde, finner frem til de beste tilbudene på markedet. Vi går gjennom dine behov og sender deretter forespørsel til våre samarbeidspartnere. Om tilbudet du får skal aksepteres eller ikke, er helt opp til deg.

Alle våre kunder får tilbud om hjelp fra en personlig veileder, som setter seg inn i dine behov og jobber for å finne de tilbudene som passer deg best. Tjenesten er gratis og selvfølgelig helt uforpliktende.

Prøv vår tjeneste

Ofte stilte spørsmål


Hvem kan søke forbrukslån?
  • Du må ha fylt 20 år.
  • Du må ha inntekt på minimum 250.000 kroner i året.
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Dette avhenger av din økonomiske situasjon. Du kan søke alt fra 10 000 til 500 000kr.

Forbrukslån er  uten krav til sikkerhet.

Hver enkelt bank gjør en helhetsvurdering på bakgrunn av opplysningene du har oppgitt og kredittopplysningene som er innhentet. Renten vil derfor variere. Hvis du har en medsøker betyr det ofte lavere risiko for banken, noe som kan føre til lavere rente.

På nye forbrukslån kan du få fra 1 til 5 år nedbetalingstid. Men på refinansiere av eksiterende lån, kan du få opp til fra 1 til 15 års nedbetalingstid.

Dersom du ønsker å bli tidligere ferdig med lånet, kan du betale mer de gangene du har mulighet.

Når du har signert og returnert gjeldsbrevet har du pengene på konto i løpet av 2–3 arbeidsdager. Hvis du har BankID kan du få utbetalt lånet enda raskere.

Finner du ikke det du lurer på?

Kontakt oss