Refinansier med sikkerhet i boligen

Har du inkasso eller betalingsanmerkninger? Får du ikke lån i tradisjonelle banker? Vi kan hjelpe deg om du kan stille pant i din egen eller andres bolig.

Søk nå Få gratis hjelp

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,47% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.825.150, totalt kr 3.825.150.

Se hva våre kunder sier om oss

Våre sammarbeidspartnere

Yalånet
Resursbank
Optin
Bluestep
My bank
Kraftbank
Glitre
NTE
Gudbrandsdal Energi
Tide forsikring
Prøv vår tjeneste

Prosessen er enkel og du er i trygge hender

1.

Søknad

Fyll ut skjemaet under fanen «Prøv vår tjeneste». Alle søknader blir gjennomgått av en veileder før søknaden blir sendt til banken.

2.

Veileder

Vår erfaring tilsier at sannsynligheten for å få godkjent et lån øker når søknaden blir sendt sammen med en veileder.

3.

Tilbud

Etter at du og din veileder har tilpasset tilbudet til din økonomiske situasjon, kan du trygt og enkelt signere med BankID. Veileder bistår med hjelp under signering hvis ønskelig.

Hva kan vi gjøre for deg?

Vår tjeneste går ut på at vi sammen med deg som kunde, finner frem til de beste tilbudene på markedet. Vi går gjennom dine behov og sender deretter forespørsel til våre samarbeidspartnere. Om tilbudet du får skal aksepteres eller ikke, er helt opp til deg.

Alle våre kunder får tilbud om hjelp fra en personlig veileder, som setter seg inn i dine behov og jobber for å finne de tilbudene som passer deg best. Tjenesten er gratis og selvfølgelig helt uforpliktende.

Prøv vår tjeneste