Refinansier inntil 500 000,-

Refinansiering er sannsynligvis den enkleste og beste måten å spare penger på.

Som kunde av Mileni får du alltid personlig veiledning. Vi vil gjøre vårt beste for å finne det beste lånetilbudet, slik at du får en mer behagelig hverdag. Tjenesten er selvfølgelig helt gratis.

Kr

År

Månedsbeløp fra: Kr/mnd

65.000 over 5 år med nominell rente 12,99% og etableringsgebyr kr 950, termingebyr kr 0, gir effektiv rente 14,52%, totalt kr 90.017

Se hva våre kunder sier om oss

Prosessen er enkel og du er i trygge hender

1.

Send søknad

Fyll ut skjemaet under fanen «Prøv vår tjeneste». Alle søknader blir gjennomgått av en veileder før søknaden blir sendt til banken.

2.

Personlig veileder

Vår erfaring tilsier at sannsynligheten for å få godkjent et lån øker når søknaden blir sendt sammen med en veileder.

3.

Gjennomgang av tilbud

Etter at du og din veileder har tilpasset tilbudet til din økonomiske situasjon, kan du trygt og enkelt signere med BankID. Veileder bistår med hjelp under signering hvis ønskelig.

Refinansiering

Har du dyre smålån og kredittkort som du sliter med å betale ned? Du kan spare mye på å refinansiere disse gjennom Mileni.

Refinansiering anses som den beste og enkleste måten å kutte rentekostnader på. Ved en refinansiering blir dine eksisterende lån samlet i et nytt lån. Dette gir deg bedre betingelser og kun én bank å forholde deg til.

Når du skal refinansiering, er det svært viktig at alle opplysninger i lånesøknaden er korrekte. Feil på lånesøknaden kan medføre at du verken får innvilget lånet du søker om eller ta opp lån i fremtiden.

Som kunde av Mileni får alltid personlig veiledning. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne det beste lånetilbudet, slik at du får en mer behagelig hverdag. Tjenesten er selvfølgelig helt gratis.

Prøv vår tjeneste

Hva kan vi gjøre for deg?

Vår tjeneste går ut på at vi sammen med deg som kunde, finner frem til de beste tilbudene på markedet. Vi går gjennom dine behov og sender deretter forespørsel til våre samarbeidspartnere. Om tilbudet du får skal aksepteres eller ikke, er helt opp til deg.

Alle våre kunder får tilbud om hjelp fra en personlig veileder, som setter seg inn i dine behov og jobber for å finne de tilbudene som passer deg best. Tjenesten er gratis og selvfølgelig helt uforpliktende.

Prøv vår tjeneste

Ofte stilte spørsmål


Hvem kan søke forbrukslån?
  • Du må ha fylt 20 år.
  • Du må ha inntekt på minimum 250.000 kroner i året.
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Dette avhenger av din økonomiske situasjon. Du kan søke alt fra 10 000 til 500 000kr.

Forbrukslån er  uten krav til sikkerhet.

Hver enkelt bank gjør en helhetsvurdering på bakgrunn av opplysningene du har oppgitt og kredittopplysningene som er innhentet. Renten vil derfor variere. Hvis du har en medsøker betyr det ofte lavere risiko for banken, noe som kan føre til lavere rente.

På nye forbrukslån kan du få fra 1 til 5 år nedbetalingstid. Men på refinansiere av eksiterende lån, kan du få opp til fra 1 til 15 års nedbetalingstid.

Dersom du ønsker å bli tidligere ferdig med lånet, kan du betale mer de gangene du har mulighet.

Når du har signert og returnert gjeldsbrevet har du pengene på konto i løpet av 2–3 arbeidsdager. Hvis du har BankID kan du få utbetalt lånet enda raskere.

Finner du ikke det du lurer på?

Kontakt oss