Hvorfor bytte strømleverandør?

Når det kommer til å finne den beste avtalen for deg og ditt forbruk, blir det heldigvis litt lettere med Mileni. Hos oss kan du nemlig få forslag til strømavtaler som er mer gunstig for deg enn den du har idag.

Start ved å fylle inn boligens postnummer:

Se hva våre kunder sier om oss

Tips for lavere strømregning

1.

Slukk lampen

Slukk altid alle lys når du forlater et rom.

2.

Senk innetemperaturen

Selv en eneste liten grad senker ditt totale energiforbruk.

3.

Ta kortere dusjer

Kortere og en anelse kaldere dusjer er fint både for miljøet og lommeboken din.

Strøm

Det finnes en rekke enkle tiltak du kan gjøre for å redusere strømforbruket ditt slik at du får en lavere strømregning og skåner miljøet. Mange av disse metodene og midlene medfører ingen større forandringer i hverdagen din. Livskvaliteten og bekvemmeligheten din blir bevart samtidig som strømforbruket minsker. Uansett hvor billig strøm du har finnes det største sparepotensialet i å minske mengden strøm du forbruker.

Generelt er det mest å hente på å redusere behovet for strøm til rom- og vannoppvarming, som fort kan utgjøre 75 prosent av energiforbruket. Det kan lønne seg å bytte ut panelovner med varmepumpe eller pelletskamin, samt etterisolere, skifte gamle vinduer og tette trekkfulle rom. For noen kan det være en mulighet å stenge av rom som sjelden brukes.

Enova har også en del nyttig informasjon på sin hjemmeside om energibesparing i hjemmet. Enova har også en gratis svartjeneste (800 49 003) der du får råd om energibruk og strømsparing.

Og sist men ikke minst: Undersøk om det er penger å spare ved å bytte strømleverandør. I kraftmarkedet er det fri konkurranse, og som kunde kan du fritt velge kraftleverandør og type strømavtale.

Du kan velge mellom to hovedtyper avtaler: Fast pris der man betaler ekstra for å forsikre seg mot prishopp, og spot pris der kunden følger markedsprisen opp og ned og risikerer både å vinne og tape.

Prøv vår tjeneste

Hva kan vi gjøre for deg?

Vår tjeneste går ut på at vi sammen med deg som kunde, finner frem til de beste tilbudene på markedet. Vi går gjennom dine behov og sender deretter forespørsel til våre samarbeidspartnere. Om tilbudet du får skal aksepteres eller ikke, er helt opp til deg.

Alle våre kunder får tilbud om hjelp fra en personlig veileder, som setter seg inn i dine behov og jobber for å finne de tilbudene som passer deg best. Tjenesten er gratis og selvfølgelig helt uforpliktende.

Prøv vår tjeneste